Pemilik Web = NorUmar
Nama = Nor Zaabah Mahidin

FAQ - Soalan Lazim

Bagaimanakah bonus² diagih kepada ahli VIP Viralbiz20, adakah semua peserta akan dapat bonus tersebut?
» Bonus² HANYA dibayar KEPADA mereka yang membuat penajaan atau DALAM maksud tersembunyi HANYA diterima sebagai komisen hasil jualan 20 ebook yang diberi itu sahaja dan terus menerima komisen walau jualan itu datangnya dari pembeli yang setuju turut sama menyokong bisnes ini dengan menyertai viralbiz20 hasil daripada ajakan orang yang telah buat pembelian melalui anda sebelum ini, SEHINGGA 5 level di bawah anda.

Berapakah modal untuk menyertai bisnes ini?
» Modal bagi menyertai bisnes ini bergantung kepada bilangan lot yang anda ingin niagakan kepada rakan² lain, jika SATU (1) LOT sahaja, maka modalnya Rm10.00, jika SEPULUH (10) LOT, maka Rm100.00 iaitu Rm10.00 untuk 1 lot sistem viralbiz20.com.

Apakah balasan hasil Daripada pembayaran Rm10.00 tersebut?
» Balasan nya anda akan mendapat 1 websystem untuk menjalankan bisnes networking di mana agihan bonus jualan ebook diurus oleh website kepada penerima mengikut plan pemasaran yang telah ditentukan syarikat Budi Network dan anda juga mendapat 20 buah ebook yang boleh digunakan untuk menambah ilmu dalam bidang perniagaan online.

Berapakah nilai minima pengeluaran bonus dan adakah syarikat mengenakan sebarang caj perkhidmatan?
» Bonus² yang cukup Rm10.00 boleh dikeluarkan dan syarikat akan membuat bayaran apabila ianya dituntut, tiada sebarang caj lain DIKENAKAN. Syarikat bercadang menghadkan pengeluaran DALAM sehari kepada Rm2,000.00 sahaja, oleh itu anda digalakkan menuntut pengeluaran bonus sebelim ia cecah angka Rm2,000.00 TIDAK membebankan perasaan anda juga memudahkan urusan syarikat.

Adalah Wang yang dibayar untuk PENGAKTIFAN AKAUN itu yakni Rm10.00 boleh dituntut semula jika apa² berlaku KEPADA syarikat?
» Sila Fahamkan awal² Wang Rm10.00 tersebut telah syarikat jelaskan di sini yang mana ianya adalah proses jual beli ebook dan juga web replika viralbiz20.com, yang dimaksudkan dengan PENGAKTIFAN itu adalah persetujuan anda untuk membeli ebook Dan juga persetujuan anda untuk mempromosi web replika viralbiz20 bagi mendapatkan komisen seperti plan pemasaran, oleh itu Wang tersebut TIDAK boleh dituntut semula, walau bagaimana pun anda berpeluang besar mendapat keuntungan lumayan dari komisen yang boleh diperolehi jika anda betul² menyebabkan link menjemput rakan² lain bergabung DALAM viralbiz20.

Halaman 1NEXT