Pemilik Web = NorUmar
Nama = Nor Zaabah Mahidin

MAHUKAH ANDA BERMODAL 

Rm10 MENGHASILKAN PENDAPATAN

TANPA HAD !! 

PELUANG BAIK !!

Kepada rakan² yang betul² PERLUKAN DUIT... & takut rugi untuk keluarkan modal banyak²... RM10 JER... "low risk + small capital"..

Jom bergabung ! Bersama bantu membantu rakan² online seadanya.. Sama² menjana pendapatan dengan modal HANYA RM10 sahaja..

Semoga kita dipermudahkan dalam menyediakan IKLAN² TERBAIK yang sampai kepada rakan² online TANPA GAGAL ..mereka faham & ikhlas bersama mengambil peluang ini... ..untuk jana UNLIMITED INCOME..

SELAMAT BERJAYA ...

Viralbiz20

SISTEM MATAHARI

Kita juga BERKONGSI HASIL daripada jualan kita dengan menyediakan plan dan websystem yang telah dilengkapi program networking di mana setiap jualan dikira berdasarkan PENGAKTIFAN ID ke dalam network masing²..

>  KOMISEN hasil jualan daripada link referral ID berdaftar bermula dari DOWNLINE LEVEL 1 HINGGA DOWNLINE LEVEL 4 seperti berikut :-

Semua komisen yang anda dapat direkod dengan terperinci dan apabila anda LOGIN AKAUN VIP anda, maka dipaparkan jumlah yang TERKUMPUL dan baki yang boleh dikeluarkan..

PENGELUARAN MINIMA RM10 dan setiap pengeluaran mengambil masa 24 jam untuk pembayaran, dibuka 7 hari seminggu..

KEISTIMEWAAN

Setiap ID Yang Diaktifkan Dari PENDAFTARAN Melalui Link Anda Akan Disusun Sebagai Downline Di Level 1 Di Bawah Anda Sahaja, Jika 10 Rakan Lain Daftar Melalui 1 Downline Ini Dan Mengaktifkannya Maka 10 ID Dikira Sebagai Downline Di Level 2, Begitu Seterusnya.. 

 (bilangan lot di setiap level mengikut berapa sales / PENGAKTIFAN telah dibuat)

BAYANGKAN BERAPA BANYAK KOMISEN YANG TERHASIL DARI JUALAN OLEH 100 DOWNLINE DI LEVEL 1 ANDA YANG KEMUDIANNYA MENGHASILKAN LEBIH BANYAK KOMISEN DARI LEVEL² SETERUSNYA !!!

​​​​​

10 BUAH EBOOK & 10 BUAH VIDEO PENERANGAN YANG SANGAT BERGUNA PELBAGAI TAJUK DARI BISNES ONLINE HINGGALAH MARKETING MUHAMMAD DIBERI BERSAMA DENGAN AKAUN VIP ANDA / LINK PERIBADI UNTUK PROMOTE

UPGRADE VIP LOGIN AKAUN ANDA SELEPAS DAFTAR DAN KLIK BUTANG UPGRADE