Pemilik Web = Jamliah67
Nama = Jamliah bte shafiai

 

PELUANG BAIK !!

Kepada rakan² yang betul² PERLUKAN DUIT... & takut rugi untuk keluarkan modal banyak²... RM40 JER... "low risk + small capital".. produk pun dapat.. tak rugi langsung..

Jom bergabung ! Bersama bantu membantu rakan² online seadanya.. sama² menjana pendapatan dengan modal HANYA RM40 sahaja..

 

 

Semoga kita dipermudahkan dalam menyediakan IKLAN² TERBAIK yang sampai kepada rakan² online TANPA GAGAL ..mereka faham & ikhlas bersama mengambil peluang ini... ..untuk jana RM150 BERKALI²..

SELAMAT BERJAYA ...

 

 

Viralbiz20

PLATFORM TERPANTAS JANA INCOME RM150 LAJU²..

> Dengan BERKONGSI RM20 kepada rakan² ikut plan seperti dalam jadual di atas layak pula menerima perkongsian daripada rakan² lain atau downline² yang disusun di bawah RANGKAIAN ANDA..

> Bonus Sponsor Rm5 dibayar setiap kali rakan² JOIN melalui link referral anda TANPA HAD..

> Bonus Level 1 Rm5 dibayar setiap kali menerima downline di level 1 iaitu seramai 4 orang, samada yang JOIN melalui link anda atau SPILLOVER daripada upline..

> Bonus Level 2 Rm7 dibayar setiap kali menerima downline di level 2 iaitu seramai 16 orang yang JOIN samada melalui link anda atau link downline level 1 anda atau SPILLOVER daripada upline..

>  HANYA 2 LEVEL SAHAJA NETWORK COMPLETE atau hanya 20 downline diperlukan untuk capai income maksima Rm152.. anda BOLEH pada bila² masa MEMASANG atau buka akaun baru untuk jana Rm152 BERKALI²  setelah balik modal atau sudah dapat untung atau bila anda mampu.. SUNGGUH MUDAH !

 

10 BUAH EBOOK & 10 BUAH VIDEO PENERANGAN YANG SANGAT BERGUNA PELBAGAI TAJUK DARI BISNES ONLINE HINGGALAH MARKETING MUHAMMAD DIBERI BERSAMA DENGAN AKAUN VIP ANDA / LINK PERIBADI UNTUK PROMOTE

UPGRADE DEALER : LOGIN AKAUN ANDA SELEPAS DAFTAR DAN KLIK BUTANG UPGRADE